Köpvillkor och leverans

Köpvillkor

Köp av kött

Köp i webbutiken av kött innebär att en beställningsavgift betalas i samband med beställning. Den slutliga köpesumman baseras på levererad kilovikt vilket kan variera beroende på djurets individuella vikt. Slutsumman betalas vid hämtning eller leverans. Vid köp av hela eller halva djur, kan du som kund gärna i beställningen ange om du vill ha ett litet, mellan eller stort djur. Vi slaktar i oktober-november och det är viktigt att du kan ta emot köttet när det är nyslaktat. Vi hör av oss några dagar i förväg och berättar när det blir.

Avbokas beställningen av kunden innan leverans, förverkas den inbetalda beställningsavgiften.

Köp av fällar och fårklippning

Vid köp av fällar och fårklippning i webbutiken betalas hela köpesumman vid beställning. Vill du själv titta på fällar innan köp, eller vill betala fårklippning på annat sätt, kontakta oss!

Leveransvillkor

Vi levererar lite olika beroende på var du bor.

Kött

Bor du i Värmland, kan du hämta själv hos oss utan kostnad, eller så kan vi leverera hem till dig för 150 kronor.

Bor du i Stockholm, erbjuder vi upphämtning centralt i Stockholm för 200 kr. Önskar du hemleverans inom tullarna, kan det ordnas för 300 kr. Skriv i så fall det i beställningskommentaren!

Fällar

Fällar skickar vi med postpaket med PostNord. Fällar kan du köpa och få levererade när som helst under året i mån av tillgång.

Fårklippning

Vi klipper får i Värmland och angränsade län. Kontakta oss för bokning och mer information!